Toijalan Pallolle SM-hopeaa ikämiehissä

Toijalan Pallo-49 KKI45-joukkue voitti viikonloppuna SM-hopeaa futsalissa. Joukkueessa pelasivat Jari Jokinen (takarivi vas.), Vesa Kaarna, Pekka Lingman, Timo Järvi ja Jari Räsänen ja Teemu Haaja (eturivi vas.), Marko Tuominen, Juha Pietikäinen, Jari Hakala, Jari Multanen ja Petri Saariniemi.

Toijalan Pallo-49 KKI-45 -ikämiehet kävivät nappaamassa futsalin SM-hopeaa Leppävirran lopputurnauksesta. Vesileppis Areenalla seitsemän joukkuetta pelasi SM-mitaleista 11.–12.3.

Topa kaatoi avauspelissään lauantaina 11.3. toisen jakson hallinnan ansiosta FC Kuusysin 5–3. Avausjakso pelattiin 3–3-lukemiin. Järjestäjäjoukkue Puijon Pallo oli päivän toinen vastustaja. PuPa piti ennakkosuosikin asemansa voittaen pelin 1–0.

Sunnuntain 12.3. alkulohkon päätöspelissään Topa ryöpytti Kampuksen Dynamon 6–1. Tästä sitten jatkettiin sijoituspeleihin, joissa välieräotteluun akaalaiset saivat vastaansa Vantaan Lokomotivin. Peli oli tapahtumiltaan täysin kaksijakoinen. Valo vei avausjakson 2–1. Topa sai jalat liikkeelle toisella jaksolla vieden sen 5–0.

PuPa oli toistamiseen vastassa, kun ratkottiin kirkkaampia mitaleita. Kuopiolaiset olivat nytkin hivenen edellä kaataen Topan niukasti 3–2. Turnauksen pistepörssin voitossa oli vahvasti kiinni Topan Jari Hakala. Tulospalvelu takkusi kuitenkin sen verran, ettei täyttä varmuutta asiasta saatu. Joka tapauksessa hieno turnaus Topalta ja hyvä jatko juuri päättyneen Tampereen piirin KKI-45 sarjan kolmossijalle.

Leijonien kakkosen kausi päättyy torstaina

Leijona Futsalin kakkosjoukkueen kausi piirin kakkosdivisioonassa päättyy torstaina 16.3. Toijalan Monitoimihallille saapuu Leijonien vastustajaksi Ylöjärven Ilves FS. Peli alkaa kello 20.30.

Leijonat kävivät sarjan viimeisessä vieraspelissään Porissa 11.3. Isäntäjoukkue Pihlavan Työväen Urheilijat kaatoi akaalaiset 9–7 (3–3).

Leijonien kokoonpanoon saatiin kuusi pelaajaa mukaan, mikä oli kyllä aikamoinen tasoitus sarjan parhaimmistoon kuuluvalle PTU:lle. Numerot 9–7 kertovat, ettei kotijoukkuekaan ollut ihan terävimmillään. Vieraista Joonas Pietikäinen tehoili lukemat 3+0. Leijonien muut pistemiehet olivat Janne Hevonoja 1+2, Toni Niskala 1+2, Jesse Järvi 1+1. 1 oma maali.

Myös Leijona Futsalin kolmosjoukkue päätti kautensa 11.3. Viitosdivisioonan lohkossa 1 pelannut LeiF/3, hävisi päätöskamppailussaan Nokian Pyryn kakkosjoukkueelle 2–3. Kahdeksan joukkueen lohkossa LeiF/3, sijoittui viidenneksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?