Tokmanni tarjoaa kesäharjoittelupaikkoja 14–17-vuotiaille nuorille

Tokmanni on mukana Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluohjelmassa tarjoamassa kesäharjoittelupaikkoja 14–17-vuotiaille nuorille.

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelun tavoitteena on tutustuttaa nuoria työelämään ja auttaa heitä saamaan työkokemusta. Hakijoilta Tokmanni toivoo positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja halua työskennellä asiakaspalvelussa ja ihmisten parissa. Kesäharjoittelijoiden työhön kuuluu asiakaspalvelua ja muita myymälässä tehtäviä töitä, esimerkiksi tuotteiden hyllytystä ja esillelaittoa.

Hakuaika kaksi viikkoa kestävään kesäharjoitteluun on käynnissä ja jatkuu maaliskuun loppuun saakka. Harjoittelusta maksetaan tänä vuonna 355 euron kokonaispalkkio. Kesäharjoittelu sijoittuu ajanjaksolle 1.6.–31.8.

Lisätietoa Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelupaikoista Tokmannilla sekä hakuohjeet löytyvät netistä osoitteesta www.tokmanni.fi/rekry.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentit (6)

  • haani

   moikka olen 15v poika joka haluaa kesätyöihin ja on tosi aktiiivinen poika ja haluuan osalistuu tähää.
   kiitos

   Vastaa
 1. oskarimarttinen

  moi oon 14v poika. Mielelläni haluaisin (joensuun) tokmanille kesätöihin.

  Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>