Leijonien kakkonen voittoon

Leijona Futsalin kakkosjoukkue otti kauden kolmannen kotivoiton futsalin kakkosdivisioonassa. Leijonat kukisti Pirkkalan Jalkapalloklubin kakkosjoukkueen 7–6 (3–3), sunnuntaina 5. maaliskuuta Toijalan Monitoimihallilla.

Ottelu eteni tasaisena avausjaksolla päätyen tasalukemiin 3–3. Leijonien maaleista avausjaksolla vastasivat Janne Hevonoja sekä Vesa Pajula. Kolmas osuma oli vieraiden oma maali.

Ottelusta ei odotettu tasaista ja tiukkaa toisen jakson tapahtumien perusteella. Vesa Pajulan kahdella sekä Janne Hevonojan ja Toni Niskalan maaleilla ero venähti kotijoukkueelle 7–3 lukemiin. Peliaikaa oli jäljellä nelisen minuuttia, kun PJK vielä piristyi. Kolmella pikamaalilla vieraat kirivät maalin päähän.

Leijonien kaksi jäljellä olevaa sarjapeliä pelataan 11.3. Porissa ja 16.3. Toijalan Monitoimihallilla kello 20.30. Myöhäisillan kotipelissä vastaan tulee Ylöjärven Ilves FS.

Elina Pirttijoen saalis 14 maalia

Futsalin naisten kakkosessa TP-49 oli kahdeksan joukkueen sarjassa kuudes. Pisteitä 14 ottelusta kertyi 15.

Topan Elina Pirttijoki teki futsal-kauden aikana 14 maalia. Kuva: Janne Pirttijoki.

Elina Pirttijoki teki kaudella 14 maalia ja oli sarjan maalitilaston toinen. Maalisyöttöjä ei Pirttijoen tilille kertynyt. Muista TP-49:n pelaajista Kia Lingman teki tehot 9+5, Annsofi Kreivi 7+5, Essi Aveliina Jokinen 3+6, Kaisa Kopperoinen 3+3, Maarit Uusitalo 1+4, Hanna Heikkilä 1+2, Suvi Jokinen 1+2, Anita Korhonen 0+2, Mia Forsbacka 0+1, Annika Saari 0+1.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>