Topan naisilla hieno päätösturnaus

Futsalin Tampereen piirin naisten kakkosdivisioona on yhtä peliä vaille pelattu. Viimeisin  turnaus pelattiin Janakkalassa 25. helmikuuta. Toijalan Pallo-49:n naisilla oli kaksi peliä, joista tuli voitto sekä tasapeli.

Turnauksen avauspelissä vastassa oli Peli-Pojat-70 Tampereelta. Parketilla nähtiin tehokas akaalaisjoukkue, joka pyöritteli taululle 9-0 voittolukemat. Maalintekijät olivat Elina Pirttijoki 4, Hanna Heikkilä 1, Essi Jokinen 1, Suvi Jokinen 1, Annsofi Kreivi 1 ja Kia Lingman 1.

Päätöspelissään Topa kohtasi Parkunmäen Apassit. Peli oli suhteellisen tasainen, kunnes Apassit nykäisivät 4-1 johdon toisella pelijaksolla. Pirttijoen palloilijaperheen miesedustajat ovat niittäneet pelikentillä mainetekoja jo vuosikausia. Nyt on nostettava esiin perheen nuorimmainen, Elina. Vaaleakutrinen voimahyökkääjä oli tässä ottelussa vastannut jo joukkueensa avausmaalista. Apassien 4-1 johtotilanteessa Elina otti kentän täysin haltuunsa. Pelattiin tehokas pariminuuttinen ja ottelun loput kolme maalia tasoittivat pelin lukemaan 4-4. Sarjan päätösturnaus jätti kauden aikana paljon kehittyneelle Topalle varmasti hyvän mielen.

Leijonien kakkosjoukkue jää kymmenenneksi

Futsalin Tampereen piirin kakkosdivisioonassa Leijona Futsalin kakkosjoukkueen sarjasijoitus varmistui jo kolme kierrosta ennen sarjan loppua. LeiF/2 hävisi 24. helmikuuta tamperelaiselle Ilves-Kissoille. Kotijoukkue Ilves-Kissat peittosi akaalaiset 6-2 (1-2).

Tero Tromstedtin sekä maalivahti Veli-Matti Korhosen maaleilla Leijonat ottivat 0-2 johdon. Syöttäjänä molemmissa maaleissa toimi Vesa Pajula. Kotijoukkueen kavennusmaalilla siirryttiin tauolle 1-2 vierasjohdossa.

Ilves-Kissat vei toisen jakson selvästi 5-0. Leijonat tulevat tässä yhdentoista joukkueen sarjassa sijoittumaan kymmenenneksi. Tällä hetkellä ollaan siinä tiedossa, että neljä viimeistä joukkuetta putoavat kolmanteen divisioonaan. Leijonat kohtaavat Toijalan Monitoimihallilla Pirkkalan Jalkapalloklubin kakkosjoukkueen 5. maaliskuuta kello 13.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>