Autoa rikottiin ja pengottiin Viialassa

Poliisilla oli lauantaina töitä Akaassa.

Lauantaina kello 17–23.05 välisenä aikana vahingoitettiin Viialassa rautatieaseman parkkialueelle pysäköityä valkoista BMW-merkkistä henkilöautoa. Autoa oli rikottu ja sisätiloja pengottu. Anastetuksi todettiin stereoiden etupaneeli. Lisäksi auton kylkeen oli kirjoiteltu tussilla. Asiaa tutkitaan vahingontekona ja varkautena. Havaintoja ja vihjeitä voi ilmoittaa numeroon 0800 90022.

Valtatie 9:llä Akaassa lauantaina kello 1.14 narahti henkilöauton ajo-oikeudeton kuljettaja. Kiinnijääminen oli nelikymppiselle miehelle toinen kerta vuoden sisään. Ajelua tutkitaan myös törkeänä rattijuopumuksena puhalluskokeen osoitettua 1.55 promillen tulosta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?