Akaan juntit -joukkue kisaa Stadi vs. Lande -ohjelmassa

Akaan juntit -joukkueessa kilpailevat Arto Lehtinen (vas.), Jussi-Pekka Nenonen ja Erkki Karema. Kuva MTV.

Akaan juntit -joukkue on mukana perjantaina 24.2. Stadi vs. Lande -ohjelman avausjaksossa, joka esitetään MTV3-kanavalla kello 20–21. Ohjelmassa toisistaan ottavat mittaat maalaiset ja kaupunkilaiset eli Kehäkolmosen sisäpuoli ja Kehäkolmosen ulkopuoli.

Akaan juntit -joukkueeseen kuuluvat Arto Lehtinen, JussiPekka Nenonen ja Erkki Karema. Lehtinen asuu Rautalassa, Karema Sontulassa ja Nenonen Hämeenlinnan puolella Lintumaalla.

– Näin televisiossa mainoksen, että tällainen ohjelma on tulossa. Sitten otin yhteyttä kahteen eniten maalaismaiseen kaveriini, jotka ovat tulevia maatilan isäntiä, Arto Lehtinen kertoo kolmikon päätymisestä ohjelmaan.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?