Keskustan koulusta pidetään infotilaisuus ensi viikon tiistaina

Viialan yhtenäiskouluun kuuluvan Keskustan koulun oppilaiden vanhemmille järjestetään infotilaisuus tiistaina 21. helmikuuta. Asiasta kerrotaan Akaan teknisen lautakunnan pöytäkirjassa viime viikon tiistailta. Viime viikon perjantaina kaupunki julkaisi koulun tilanteesta tiedotteen, jonka mukaan vanhemmille järjestetään asiasta infotilaisuus myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Perjantain tiedotteen mukaan koulun tilanne kokonaisuudessaan ja kaikkien tarvittavien toimenpiteiden laajuus on selvillä kuukauden kuluessa. Koululta on siirretty 90 oireillutta oppilasta käymään koulua Viialan kirjastossa ja Viialan seurakuntasalissa.

Kaikki koulun ilmanvaihtokoneet käyvät nyt täydellä teholla päiväsaikaan ja puolikkaalla teholla yöajat. Loppusyksystä alkaen käytössä ollut käyttötarpeen mukainen hiilidioksidiohjaus on siis ohitettu.

Ala-aulan ja B-siiven ylimmän käytävän ilmanvaihdon tehostamistoimet pyritään tekemään hiihtoloman aikana.

Koulun sisäilman suhteellinen kosteus on kolmesta pisteestä kahden viikon ajan tehtyjen tarkkailujen perusteella vaihdellut välillä 20–24 prosenttia. Kaupungin tiedotteen mukaan sisäilma on suosituksia kuivempaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?