Hyvinvointikeskus saa määräaikaisen projektipäällikön

Akaan hyvinvointikeskus-hanke saa määräaikaisen projektipäällikön. Projektipäällikkö palkataan 1.4.2017–1.4.2020 väliseksi ajaksi ja hänen tehtäväkuvansa määrittelee hyvinvointikeskuksen ohjausryhmä, jota johtaa valtuuston 1. varapuheenjohtaja Jaakko Leinonen.

Akaan valtuusto päätti elokuussa äänin 22-19, että kaupunkiin rakennetaan sosiaali- ja terveyspalveluja tarjoava hyvinvointikeskus. Marraskuussa 2016 hanke sai sosiaali- ja terveysministeriön luvan. Uudisrakennusta suunnitellaan Matinpuiston kentän paikalla ja viime joulukuussa kaupunginhallitus asettikin kaavamuutoksen asiasta nähtäville.

Akaan hyvinvointikeskus on noin 11,5 miljoonan euron hanke, josta tänä vuonna on suunniteltu käytettävän 100 000 euroa. Vuonna 2018 on suunniteltu käytettäväksi jo 5,5 miljoonaa, samoin seuraavana vuonna.

Yksi kommentti

  1. Päälikööpäälikköö

    Justiinsajuu. Päälikköä päällikön perään, eikö niitä jo ala olemaan ihan riittämiin.
    Duunarin tilalle ei palkata ketään kun jää eläkkeelle, mutta päälikköjä on varaa palkata lisää.
    Taas yksi syy muuttaa pois Akaasta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?