Akaalaismies vangittiin nettipetoksista epäiltynä

Akaassa asuva nuori mies on vangittu epäiltynä useista nettipetoksista. Poliisin mukaan mies on myynyt netissä olematonta tavaraa, kuten pelikonsoleita ja älypuhelimia. Ostajat ovat suorittaneet maksun epäillyn tilille mutta ovat jääneet ilman ostamaansa tavaraa.

Petoksen uhriksi on joutunut useita kymmeniä ihmisiä, joiden menettämät summat vaihtelevat muutamasta sadasta eurosta tuhanteen euroon. Poliisin mukaan yhteissumma nousee muutamaan kymmeneen tuhanteen euroon. Poliisin tutkimat petokset ovat tapahtuneet muutaman viime kuukauden aikana.

Rattijuoppo pyörätiellä

Rattijuoppo ajoi kevyenliikenteen väylää Toijalan keskustassa Holkerintien tuntumassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello neljän aikaan. Ajo päättyi pensasaitaan. Kuljettaja yritti karkuun jalan, mutta poliisi tavoitti tämän. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>