Viisi työntekijää siunattiin tehtäviinsä Viialan kirkossa

Akaan seurakunnan kirkkoherra Ali Kulhia ja talouspäällikkö Arja Tarela siunaavat taloussihteeri Hanne Eirantoa työtehtävään. Kuvat Jaana Viitakangas-Klemola.

Sunnuntaina 22. tammikuuta siunattiin Viialan kirkon messussa Akaan seurakunnan työntekijöitä tehtäviinsä. He ovat työskennelleet jo jonkin aikaa Akaan seurakunnan palveluksessa, nyt löytyi sopiva päivämäärä tehtäviin siunaamisiin.

Työtehtäviin siunatut työntekijät ovat taloussihteeri Hanne Eiranto, suntio Jussi Seppänen, leiriemäntä Päivi Lahtinen, lastenohjaaja Veera Kinanen ja nuorisotyönohjaaja HenniSäde Kopperi. Hannen työpiste on Toijalan virastotalossa, Jussin Viialan kirkolla, Päivin Toukolan kurssikeskuksessa, Veeran Kylmäkoskella ja Henni-Säde työskentelee erityisesti kouluikäisten parissa.

Messussa toimi liturgina kappalainen Tero Kuparinen ja saarnaajana kirkkoherra Ali Kulhia, kanttorina oli Heikki AliLöytty, joka johti Ruskakuoron laulua. Messuun saapui nuoria suoraan leiriltä Toukolasta ja nuoret myös lauloivat messussa. Messun ja tehtäviin siunaamisen jälkeen seurakuntalaiset siirtyivät yhteiselle soppalounaalle seurakuntasaliin. Sen yhteydessä kirkkoherra toivotti tehtäviin siunatut työntekijät tervetulleeksi Akaan seurakuntaan todeten että seurakunta palkkaa yhä työntekijöitä lähtevien tilalle.

Huoltomestari Kimmo Lyytikäinen ja emäntä Johanna Inkinen valmistautuvat siunaamaan työtehtäviin Jussi Seppästä (vas.), Päivi Lahtista, Hanne Eirantoa ja Henni-Säde Kopperia.

Huoltomestari Kimmo Lyytikäinen, talouspäällikkö Arja Tarela ja emäntä Johanna Inkinen ristikulkueessa Viialan kirkon messussa, jossa siunattiin viisi työntekijää tehtäviinsä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?