Valppaan sulkapalloilijat voittivat kolme palkintopallipaikkaa Tähtikisoissa

Toijalan Valppaan sulkapalloilijat aloittivat uuden vuoden menestyksellisesti valtaamalla neljä palkintopallipaikkaa Mansen Sulan Tähtikisoissa Ylöjärvellä. Sonja Lius ja Tampereen Sulkasetin Jussi Moisio voittivat A-luokan sekanelinpelin.

Ella Räsänen hoiteli Sulkasetin Sari Mikkosen kanssa naisten B-luokan nelinpelin ja Antti Rehtola miesten 35-luokan nelinpelin parinaan Helsingin Mika Ericsson. Lisäksi Marko Lehmusvirta oli toinen Valioluokan sekanelinpelissä parinaan Espoon Marikki Pitkänen.

Lius ja Moisio kohtasivat A-luokan sekanelinpelin semissä Pitkäsen ja Lehmusvirran voittamalla ottelun kolmessa erässä 17–21, 21–15, 21–14. Finaalissa tuli vastaan Espoon Juho Nokelainen ja Katri Koponen. Siinä Lius ja Moisio olivat täysin omaa luokkaansa pistein 21–16, 21–13.

Naisten B-luokan nelinpelissä Ella Räsänen ja Sari Mikkonen olivat täysin suvereeneja. Semissä kaatui Kauhavan Katriina Peltola ja Jyväskylän AnnaMari Pennanen 21–9, 21–13. Finaalissa Mansen Sulan Oona Hyttinen ja Juulia Saarinen saivat yhtä tylyn kohtelun, 21–12, 21–8.

Miesten 35-vuotiaitten nelinpeli oli Antti Rehtolan ja Mika Ericssonin vakuuttavaa näytöstä. Sulkasetin Tommi Heikkilä ja Hämeenlinnan Lassi Raittinen jäivät semissä jyrän alle 21–15, 21–7. Finaalissa Mäntsälän Toni AlaLipasti ja Pekka Kellokoski saivat samaa kyytiä 21–15, 21–13.

Valioluokan sekanelinpelissä Marko Lehmusvirta ja Marikki Pitkänen voittivat semissä Turun kokeneen parin Pauli Saarinen/Kaisa Aaltonen suoraan 2–0, 21–14, 21–16. Finaalissa tulivat vastaan Vantaan Artturi Helenius ja Mari Mikkonen. Ottelusta tuli kolmieräinen. Ensimmäinen erä Lehmusvirralle ja Pitkäselle 21–18. Sitten tapahtui jotain. Toinen erä 7–21 ja kolmas 14–21.

Pertti Tuomela

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?