Leijona Futsalin kakkosjoukkue avasi vuoden tasapelillä

Tampereen piirin futsalin kakkosdivisioonassa akaalainen Leijona Futsal/2 avasi tämän vuoden tasapelillä. Sarjan syyskierroksen viimeisessä pelissään 3.1. Leijonat venyivät 9–9 (3–2) -tasapeliin Ylöjärven Ilves FS:n vieraana.

Tulosta voi pitää jonkinlaisena torjuntavoittona, sillä ylöjärveläiset johtivat ottelua toisella jaksolla jopa 6–2. Vierastappiokaan ei ollut kaukana, sillä Leijonien kapteeni Jesse Järvi viimeisteli ottelun tasoihin vain kolme sekuntia ennen päätössummeria.

Leijonien osalta sarja on puolivälissä ja sijoitus on kymmenes. Vaikka Leijonien pistemäärä kasvaa hitaasti, peliote kohenee koko ajan. Saapa siis nähdä, selviääkö Leijonien seuraava vastustaja ACE helpolla nousukuntoisesta vastustajastaan. Joukkueet kohtaavat ACE:n kotikentällä sunnuntaina 8.1.

Leijonien pistemiehet Ylöjärvellä: Vesa Pajula 4+0, Janne Hevonoja 1+4, Jesse Järvi 2+0, Mikko Tromstedt 1+0, Ere Salmi 1+0, Toni Niskala 0+1.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?