Operamigos konsertoi joulutunnelmissa Akaan kirkossa

Operamigos eli Teijo Lidström, Helena Suominen ja Marko Kostiainen.

Operamigos eli Marko Kostiainen (vas.), Helena Suominen ja Teijo Lindström.

Operamigos eli sopraano Helena Suominen, tenori Marko Kostiainen ja baritoni Teijo Lindström esiintyvät Akaan kirkossa keskiviikkona 21.12. kello 19.00 Kun joulu on -joulukonsertissa.

Laulajat tutustuivat toisiinsa ollessaan Tamara Lundin lauluoppilaina. He ystävystyivät keskenään ja perustivat Operamigos-kokoonpanon. Jo vuosia yhdessä ja erikseen esiintynyt laulajakolmikko on innoissaan joulukonserttikiertueestaan.

– Aloitimme kiertueemme suunnittelun jo varhain keväällä ja nyt emme malta odottaa, että pääsemme esittämään yleisöllemme näitä kauniita ja tunnelmallisia joululauluja, jotka tuovat aina ihanan joulutunnelman myös meille esiintyjille, he kertovat.

Kun joulu on -konsertissa kuullaan muun muassa Sylvian joululaulu, Varpunen jouluaamuna, Me käymme joulun viettohon ja Kuului laulu enkelten.

Sopraano Helena Suominen on esiintynyt ooppera-, operetti- ja musikaaliproduktioissa, kuten Carmen, Kreivitär Maritza, Iloinen leski ja Viulunsoittaja katolla.

Tenori Marko Kostiainen on laulanut orkestereiden ja kuorojen solistina konserteissa ja kirkkomusiikkiteoksissa sekä lied-konserteissa jo vuosien ajan.

Baritoni Teijo Lindström on saavuttanut finaalipaikan Savonlinnan Oopperajuhlien Timo Mustakallio Laulukilpailussa, Kangasniemen Valtakunnallisissa laulukilpailuissa sekä Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>