Pirkanmaan kunnille tulevaan juhlavuoteen Suomi100-salkolippu

Pirkanmaan liitto antoi liput kuntien edustajille Pirkanmaan johtajakokouksen yhteydessä. Akaan kaupunginjohtaja Aki Viitasaari on kuvassa eturivissä olevan Lempäälän kunnanjohtajan Heidi Rämön takana vasemmalla.

Pirkanmaan liitto on lahjoittanut Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kaikille Pirkanmaan kunnille Suomi 100 -salkolipun.

Kuntien ja kaupunkien toivotaan juhlistavan itsenäisyytemme merkkivuotta heti uudenvuoden aatosta 31.12.2016 lähtien koko vuoden 2017 liputtamalla tällä Suomi 100 -lipulla kunnan-/kaupungintalolla tai muulla näkyvällä paikalla.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>