Ruma ankanpoikanen ilahdutti Pirtinkulman lapsia

Ruma ankanpoikanen kohtasi suolla villisorsia ja viipyi heidän luonaan kaksi päivää.

Sanni Klemolan näyttelemä ruma ankanpoikanen kohtasi suolla villisorsia, viipyi heidän luonaan kaksi päivää ja jatkoi sitten matkaa.

Toijalan yhteiskoulun draamaoppilaat kiertävät marras–joulukuussa esittämässä Ruma ankanpoikanen -näytelmää Toijalan päiväkodeissa. Kiertue alkoi Pirtinkulman päiväkodista ja jatkui Nahkialaan. Ylpönpihan päiväkodin vuoro on 13. joulukuuta.

Pirtinkulmassa lintujen ja ihmisten touhuja ja puheita seurattiin kiinnostuksella ja keskittyneenä. Esitys olikin musiikkia ja kertojaa myöten sulava kuin joutsenen lento.

Vintiöiden ryhmään kuuluvan Vili Matilaisen mielestä esitys oli hyvä, ja tarina oli Vilille tuttu. Yllättäviä kohtiakin oli, ja välillä Vili jopa vähän säikähti.

Kun isoksi kasvanut ruma ankanpoikanen näki joutsenten seurassa pelikuvansa vedessä, se huomasi, ettei ole sen enempää ruma kuin ankkakaan.

Kun isoksi kasvanut ruma ankanpoikanen näki joutsenten seurassa peilikuvansa vedessä, se huomasi, ettei ole sen enempää ruma kuin ankkakaan.

Draama on Toijalan yhteiskoulussa pitkä valinnaisaine, joka alkoi kahdeksannella luokalla ja jatkuu nyt ysillä. Tähän mennessä on näytelmän ja muun opiskelun lisäksi tehty muun muassa lyhytelokuvia, ja ensi keväänä ryhmä tekee vielä itse kirjoittamansa näytelmän. Se tulee tyttöporukan ja Kalle Koskisen mukaan olemaan tv-maailmaan sijoittuva seikkailu.

Draamaryhmää vetää äidinkielen ja draaman opettaja Hanna Walther.

Esityksen jälkeen päivähoitaja Anja Koskisen syliin istunut Vili Matilainen tykkäsi yhteiskoulun draamaryhmän näytelmästä.

Esityksen jälkeen päivähoitaja Anja Koskisen syliin istunut Vili Matilainen tykkäsi yhteiskoulun draamaryhmän näytelmästä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?