Akaan kirkossa vietetään hääyötä 16.12.16

Hääyön parit vihitään Akaan kirkossa.

Hääyön parit vihitään Akaan kirkossa.

Akaan seurakunta järjestää hääyön viidettä kertaa. Tilaisuuksia on ollut eri puolilla Suomea jo vuosien ajan: Hääyö tarjoaa pareille mahdollisuuden avioitua kirkossa ilman suuria juhlajärjestelyitä.

Hääyön pareja vihitään Akaan kirkossa perjantaina 16.12.16 kello 16–21. Ilmoittautumisia otetaan vastaan kirkkoherranvirastossa numerossa 040 3583342 maanantaista torstaihin kello 9–12 ja 13–15 sekä perjantaisin kello 9–12. Parit voivat ottaa yhteyttä myös hääyön pappeihin Ali Kulhiaan, Mari Pakkaseen tai Riina Saastamoiseen. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 8.12.

Vihkimistä edeltää avioliiton esteiden tutkinta, joka tehdään joko kirkkoherranvirastossa tai maistraatissa hyvissä ajoin ennen vihkimistä, kuitenkin viimeistään torstaina 8.12.

Kirkollisen vihkimisen edellytyksenä on, että molemmat kuuluvat evankelis-luterilaiseen kirkkoon tai että toinen on kirkon jäsen ja toinen kuuluu muuhun kristilliseen uskontokuntaan.

Papit ottavat yhteyttä ilmoittautuneisiin vihkipareihin ja sopivat kunkin parin kanssa yksityiskohdista. Pari voi keskustella musiikista kanttorin kanssa, varsinkin, jos on erikoistoiveita.

Akaan seurakunta tarjoaa kakkukahvit hääyönä vihittäville pareille ja heidän läheisilleen, enintään kymmenelle henkilölle.

Ali Kulhia

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>