Tiistaiseurassa keskustellaan tärkeistä kirjoista

Viisaasti on todettu, että ihmisen ei kannata lukea hyviä kirjoja, kannattaa lukea vain kaikkein parhaita. Kirjojen rannaton meri, jatkuva uutuuksien tuottaminen, tukahduttaa paljoudellaan. Mitä on jäänyt mieleen viime vuosien lukemistamme niin sanotuista bestsellereistä? Kannattiko ostaa ja lukea? Tai lainata?

Seniorituvalla kokoontuvassa Tiistaiseurassa keskustellaan tiistaina 22.11. kello 15 alkavassa tilaisuudessa merkityksellisiksi koetuista kirjoista. Tarkoitus ei ole ottaa puheeksi kirjoja, jotka jo statuksensa vuoksi kuuluvat kirjallisuuden ykkösluokkaan, vaan tarkoitus on esitellä läsnä olevien elämässä käänteentekeviksi tai muulla tavalla pysyvästi havahduttaviksi koettuja kirjoja. Tällaisia kirjoja voi olla useitakin, mutta kunkin läsnäolijan kohdalta lähdetään liikkeelle yhdestä esittelemisen arvoisesta. Esittelyä voi höystää sopivaksi katsomansa otteen lukemisella. Tilaisuus on kaikille avoin.

Sauli Turja

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?