Hittinikkari ja TV-persoona vierailevat Majataloillassa

Tommi Kalenius. Kuva Emmi Kähkönen.

Tommi Kalenius. Kuva Emmi Kähkönen.

Viialan kirkolla vietetään Majataloiltaa sunnuntaina 20.11. kello 17 alkaen. Musiikkivieraana on laulaja ja lauluntekijä Tommi Kalenius, joka aloitti musiikin tekemisen gospelin parissa. Illan aikana kuullaan melodisesti kauniita lauluja muusikolta, joka tekee läpimurtoa suuren yleisön tietoisuuteen.

Kalenius on julkaissut albumit Jäljet, Ihminen on ihmisiä, Liikuta mua ja Miten kotiin löydetään. Tuoreimmalta levyltä kappale Valo ei saa sammuu oli loka–marraskuun soitetuin kappale Radio Suomessa.

Puhujavieraana on pastori Petri Välimäki, joka on Armon kalliolla televisio-ohjelman isäntä ja kriisiterapian ja sielunhoidon kouluttaja Perheniemen evankeliselta opistolta. Välimäki on julkaissut lukuisia kirjoja muun muassa Lähellä ihmistä -sielunhoidon oppaan.

Majataloilta kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä Viialan kirkkoon. Paikalle voi suunnata koko perheen voimin, sillä lapsille on luvassa pyhäkoulu ja yli 10-vuotiaille oma Backstage-klubi. Majataloiltaan on vapaa pääsy.

Petri Välimäki.

Petri Välimäki.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?