Heijastinliivit Akaan päiväkotilapsille

Nahkialan päiväkodin Sofia, Elsa, Beyzanur, Emilia, Leyla ja Helmi pääsivät ensimmäisenä testaamaan uusia heijastinliivejä. Lahjoittajia edustivat Marja Virtanen (takana vas.) ja Päivikki Kähönen Toijalan ABC-asemalta. Lahjoituksen vastaanotti varhaiskasvatusjohtaja Anneli Säteri.

Nahkialan päiväkodin Sofia, Elsa, Beyzanur, Emilia, Leyla ja Helmi pääsivät ensimmäisenä testaamaan uusia heijastinliivejä. Lahjoittajia edustivat Marja Virtanen (takana vas.) ja Päivikki Kähönen Toijalan ABC-asemalta. Lahjoituksen vastaanotti varhaiskasvatusjohtaja Anneli Säteri.

Toijalan ABC-asema on lahjoittanut 200 vetoketjullista heijastinliiviä Akaan päiväkotilapsille. Liikennemyymäläpäällikkö Päivikki Kähönen ja keittiömestari Marja Virtanen luovuttivat lahjoitusliivit maanantaina Nahkialan päiväkodille, josta ne edelleen jaetaan Akaan päiväkoteihin tarpeen mukaan. Pirkanmaan Osuuskaupan ABC-asemat lahjoittavat lähialueensa päiväkodeille kaikkiaan tuhat heijastinliiviä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?