Harri Säteri torjuu taas Leijonille

Harri Säteri nousi vuosia sitten pelatun yhden ottelun jälkeen takaisin maajoukkueeseen Helsingin turnauksessa marraskuussa. Nyt Säteri on mukana Leijonissa Tsekeissä ja Moskovassa.

Harri Säteri nousi vuosia sitten pelatun yhden ottelun jälkeen takaisin maajoukkueeseen vuosi sitten Helsingin turnauksessa. Nyt Säteri on taas Leijonien maalilla. Kuva: Mikko Peltoniemi

Toijalasta kotoisin oleva KHL-maalivahti Harri Säteri on viime vuoden tapaan Suomen jääkiekkomaajoukkueen toinen maalivahti Karjala-turnauksessa. Torstain Venäjä-pelissä Säteri aloitti vaihdossa mutta luisteli maalille toisessa erässä ajassa 21.52, kun Mikko Koskinen loukkaantui.

– Tilanne tuli aika äkkiä. En tiennyt yhtään mitä tapahtui, Säteri toteaa Suomen Jääkiekkoliiton sivuilla.

Säteri torjui toisessa erässä 11 kertaa, ja kolmannessa suomalainen onnistui venymään yhdeksän kertaa kiekon eteen.

– Kakkosvahdin roolissakin täytyy aina olla valmiina torjumaan, koska koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. Ainakin pari kiekkoa oli otettavissa kiinni, mutta tällä kertaa kävi näin, Säteri harmitteli 5–1-tappion jälkeen Jääkiekkoliiton verkkojutussa.

Suomen pelit Karjala-turnauksessa jatkuvat lauantaina Tshekkiä vastaan kello 17.30. Mikko Koskisen tilalle Leijonien toiseksi maalivahdiksi tulee Juha Metsola, joka oli Harri Säterin aisapari myös viime vuoden Karjala-turnauksessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?