Leijona Futsal/2 avasi sarjakauden tappiolla

Akaan edustaja Tampereen piirin futsalin kakkosdivisioonassa on Leijona Futsalin kakkosjoukkue. Joukkue aloitti sarjapelit Toijalan Monitoimihallilla viime sunnuntaina tamperelaista AC Estudiantesia vastaan.

Ottelua hallinnut ACE otti kolme pistettä 4-7 (0-4) -voitolla. ACE aloitti pelin väkevästi ollen jo reilun kahden ja puolen minuutin jälkeen 0-2-johdossa. Vieraat lisäsivät johtoa vielä kahdella maalilla. Leijonat eivät tällä avausjaksolla päässeet kunnolla hätyyttelemään vieraiden maalia. Avausjakso olikin selkeästi vierasvoittoinen.

Leijonat nostivat karvausta ja lisäsivät aggressiivisuuttaan toisen jakson alkuun. Jakson ensimmäiset viisi minuuttia kotijoukkue oli terävänä kaventaen 2-4:ään. Leijonilla olikin saumat pistää peli jännäksi. Maalipaikkoja ei kuitenkaan käytetty hyväksi, ja ACE lisäsi johdon parhaimmillaan viiteen maaliin. Ottelun kaksi viimeistä maalia merkittiin Leijonille.

Leijonien pistemiehet: Ville Ojala 2+1, Janne Hevonoja 1+1, Joonas Pietikäinen 1+0, Jesse Järvi 0+2. Vieraiden tehokkain oli Miika Tuovinen 3+2.

Yhdentoista joukkueen sarja on näin avattu. Leijonilla on seuraavaksi vierailu Valkeakoskelle. Lauantaina 29. lokakuuta Leijonat kohtaavat WFT:n. Peli Apian liikuntahallissa alkaa kello 17.30.

Akaasta kolmetoista joukkuetta futsalin piirinsarjoissa

Futsalin Tampereen piirin sarjoihin osallistuu Akaasta 13 joukkuetta. Miesten kakkosdivisioona, jossa pelaa Leijona Futsalin kakkosjoukkue, starttasikin jo. Muut sarjat käynnistyvät seuraavien viikkojen kuluessa.

Akaalaisjoukkueet piirinsarjoissa: M Kakkonen, 11 joukkuetta, LeiF/2. M Viitonen, 8 joukkuetta, LeiF/3.  KKI-35, 8 joukkuetta, LeiF. KKI-45, 7 joukkuetta, TP-49. N Kakkonen, 8 joukkuetta, TP-49. P A-juniorit, 6 joukkuetta, LeiF. P 15 Ykkönen, 6 joukkuetta, TP-49. P 14 Ykkönen, 9 joukkuetta, TP-49. P 12 Ykkönen, ViiPV. P 11 Liiga, 8 joukkuetta, TP-49. P 11 Ykkönen, 16 joukkuetta, ViiPV. P 10 Liiga, 10 joukkuetta, ViiPV. P 9 16 joukkuetta, TP-49.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?