Tiistaiseurassa mieleen painuneita paikkoja

Seniorituvalla Kirkkotori 6:ssa tiistaina 25.10. kokoontuvan Tiistaiseuran aiheena on Mieleen painunut käyntikohde. Tällaisia paikkoja on arvatenkin jokaisen muistissa. Monesti yksikin kerta on ollut vaikutukseltaan suuri, mutta joissakin kohteissa tulee pistäydyttyä toistekin.

Kohde voi olla luontomaisema, merkityksellinen rakennus tai jonkun ihmisen koti. Mieli voi palata yhä uudelleen seutuun ja paikkakunnalle, jossa on kokenut omakohtaisesti jotakin hyvin merkityksellistä.

Näistä muistoista ja kokemuksista käydään keskustelua, ja omien muistojen höysteeksi voi ottaa näytettäväksi vaikkapa valokuvia, muistoesineitä tai muuta havainnollistavaa.

Tiistaiseuran kokoontumiset ovat avoimia kaikille vaikkapa vain tutustumiskäynnin verran.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?