Kortitonta törmäilijää epäillään huumeiden käytöstä

Valotolppa katkesi auton törmäyksestä Viialassa torstai-iltana.

Valotolppa katkesi auton törmäyksestä Viialassa torstai-iltana.

Viialan Suorakadulla tarvittiin viime torstai-iltana virkavallan apua, kun Hämeentieltä tullut autoilija ajautui ensimmäisessä mutkassa ulos ja törmäsi keula edellä puiseen valopylvääseen. Pylväs katkesi juuresta ja kallistui kadun päälle.

Yksin liikkeellä ollut mieskuljettaja pääsi omin avuin ulos henkilöautosta, jonka turvatyyny laukesi törmäyksessä. Ulos ajaneen auton perässä ajanut henkilö soitti hälytyskeskukseen, josta lähetettiin paikalle paloauto, ambulanssi ja poliisi.

Suorakatu oli käydä ahtaaksi, kun Hämeentieltä tulevat autot ohittivat onnettomuuspaikan.

Suorakatu oli käydä ahtaaksi, kun Hämeentieltä tulevat autot ohittivat onnettomuuspaikan.

Sairaankuljetushenkilöstö tarkasti pylvääseen törmänneen ja ainakin otsaansa haavan saaneen kuljettajan kunnon,  minkä jälkeen poliisi jatkoi keskustelua hänen kanssaan. Palomiehet jäivät odottamaan sähkölaitoksen miehiä, joiden oli määrä poistaa katkennut valopylväs.

Autoa kuljettanut noin 45-vuotias mies oli ajokortiton. Mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Kuljettaja toimitettiin verikokeeseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?