Akaalainen arkkiatri saa nimikkokadun Tampereelle

Taysin alueelle rakennetaan uusi Arvo Ylpön katu

Tampereen Kauppiin rakennetaan uusi Arvo Ylpön katu Tampereen Yliopistollisen sairaalan ja Kaupin ulkoilualueen väliin.

Arkkiatri Arvo Ylppö saa nimikkokadun Tampereen yliopistollisen sairaalan alueelle.

Arkkiatri Arvo Ylppö saa nimikkokadun Tampereen yliopistollisen sairaalan alueelle.

Arvo Ylpön katu rakennetaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa katua rakennetaan noin 650 metriä Kuntokadun puoleiselta osuudelta sekä louhitaan kalliota kadun itäosasta Medisiinarinraitin vierestä. Ensimmäisen vaiheen rakennustyöt aloitetaan lokakuun lopulla ulkoilureitin valmistumisen jälkeen, ja työ valmistuu alkukesästä 2017. Toinen vaihe toteutetaan vuoden 2017 aikana.

Arvo Ylpön katu on osa Kaupin Kampuksen kehittämishanketta, ja katu tulee palvelemaan alueen jatkorakentamista. Jatkossa katu- ja kunnallistekniikkaa uudistetaan muun muassa Kuntokadulla ja Vieritiellä. Vieritien kunnostusta on suunniteltu vuodelle 2017 ja Kuntokadun vuodelle 2018.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?