Monella tontilla seisoo autoja tai purkukuntoisia taloja

Seitsemän kiinteistöä laiminlöi siistimiskehotuksen

Kevätkatselmuksen tehneiden kaupunkisuunnittelulautakunnan jäsenten ja rakennusvalvojien silmiin osui tänä vuonna muun muassa tämä piha Toijalan Junkkarintiellä.

Kevätkatselmuksen tehneiden kaupunkisuunnittelulautakunnan jäsenten ja rakennusvalvojien silmiin osui tänä vuonna muun muassa tämä piha Toijalan Junkkarintiellä.

Akaan vastaava rakennustarkastaja Henri Salonen esittää kirjallisten kehotusten lähettämistä seitsemälle kiinteistönomistajalle, joiden tontilla on huomautettavaa ensimmäisen kehotuskirjeen jälkeen. Kyseisissä kevätkatselmuksen kohteissa ei ole toteutettu tarpeeksi tai lainkaan toimenpiteitä.

Listalla on muun muassa purkukuntoisia rakennuksia Viialassa osoitteessa Kirkkokatu 9 ja Toijalassa osoitteessa Sipiläntie 6. Junkkarintie 8:ssa on pihantäysi ajoneuvoja, matkailuvaunuja, veneitä ja peräkärryjä, ja ajoneuvoja on kerääntynyt myös Luhatielle ja Kurjenkalliontielle.

Rautatienkadulla Viialan seisakkeen kohdalla on rakennusjätettä ja muuta roskaa ja Kujalantiellä pressulla peiteltyjä rakennelmia ja kasoja.

Viialassa Kirkkokadulla olevat rakennukset pitäisi purkaa.

Viialassa Kirkkokadulla olevat rakennukset pitäisi purkaa.

Toukokuussa ensimmäisen katselmuksen jälkeen lähetetyt kehotuskirjeet tuottivat pääosin toivottua tulosta, ja toimenpiteisiin oli ryhdytty, kun kohteet kierrettiin uudestaan elokuussa. Osa kohteista siirrettiin ympäristötoimelle jätelain mukaan käsiteltäviksi.

Esitys kirjallisten kehotusten lähettämisestä käsitellään kaupunkisuunnittelulautakunnassa keskiviikkona. Mikäli kehotusta ei ole määräajassa toteltu tai annettu lautakunnalle hyväksyttävää selitystä, voi lautakunta ryhtyä uhkasakko- tai teettämisuhkamenettelyyn.

Rautatienkadulla Viialan seisakkeet kohdalla on erinäistä romua ja roinaa.

Rautatienkadulla Viialan seisakkeet kohdalla on erinäistä romua ja roinaa.

Kirkkokadulla ei ole asuttu toviin.

Kirkkokadulla ei ole asuttu toviin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?