Ahlström myy Satamatien logistiikkakeskuksen

Postilla on pitkä vuokraopimus Satamatien logistiikkakeskuksessa, joka vaihtoi taas omistajaa.

Postilla on pitkä vuokraopimus Satamatien logistiikkakeskuksessa, joka vaihtaa taas omistajaa.

A. Ahlström Kiinteistöt Oy myy Toijalan Satamatiellä olevan logistiikkakeskuksen NREP Nordic Strategies Fund II:lle. Samalla kaupat tehdään kahdesta Hämeenlinnassa sijaitsevasta logistiikkakeskuksesta. Kiinteistöjen kokonaispinta-ala on yhteensä yli 50 000 neliömetriä.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme toteuttaa kaupan logistiikkakohteisiin erikoistuneen toimijan kanssa. Kohteilla on hyvä logistinen sijainti sekä pitkäaikaiset sopimukset hyvien vuokralaisten kanssa, kertoo A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Peter Ahlström.

Akaassa logistiikkakeskus on ollut vuokrattuna Postille vuodesta 2012, jolloin Itella Real Estate myi sen A. Ahlström Kiinteistöille.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?