Hillbilly Hilda kolmanneksi

Monia vaikeuksia kokenut akaalaisen Timo Leivon Hillbilly Hilda ravasi viime keskiviikkona Vermossa kolmanneksi ajalla 14,8a. Tammalähtö oli todella tasainen, sillä kärjen kaikki neljä hevosta saivat saman ajan. Ykköseksi linjasta kurkotti Antti Teivaisen ohjastama Like You.

Kolmas sija oli tuloksena Teivossa akaalaisen Juhani Halmeen omistamalla ja treenaamalla Don Carlo Birdlandilla (15,7a), jota ajoi Seppo Markkula. Lähdön voitti Hannu Kamppurin ohjastama Frank The Tank (15,4a).

Riihimäellä ajettiin sunnuntaina tasokkaat kesäravien päätöskilpailut. Totosijat kiertelivät Akaan seudun kuskeja, mutta Unto Inkinen ohjasti Sisukkaansa kuudenneksi, ja samalle sijalle päätyi myös toisen kylmäkoskelaisen, Jouni Vaittisen Wiinerin juoksu.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?