”Haaveena on, että risteys olisi viikon kuluttua kunnossa”

Hämeentien ja Satamatien risteys, saneeraustyö

HS-Veden saneeraustyömaa valmistunee Satamatien ja Hämeentien risteyksen osalta ensi viikolla.

Satamatien ja Hämeentien risteyksessä oleva HS-Veden vesihuoltoverkostojen saneeraustyö valmistunee ensi viikolla. Kohteessa saneeraustyön urakoitsijana toimii Putkistosaneeraus Eerola Oy ja sen toteuttaa Suomen Putkisto Palvelu Oy. Työmaa on aiheuttanut risteykseen sekä Miljoonasillalle normaalista poikkeavia liikennejärjestelyjä.

– Haaveena on, että risteys olisi viikon kuluttua kunnossa. Maan alta löytyy kuitenkin aina jotakin erilaista kuin mitä piirustuksissa on, ne tilanteet ratkaistaan kun niitä eteen tulee, Matti Palonen Suomen Putkisto Palvelu Oy:stä kertoi maanantaina.

Palosen mukaan seuraavaksi saneeraustyö jatkuu Satamatielle. Vesihuollon saneeraustyöt sisältävät katualueella sijaitsevien runkovesijohtojen sekä jätevesiviemäreiden saneeraamisen sujuttamalla. Vesijohtoja sujuttaessa kaikki liitoskohdat joudutaan kaivamaan auki. Tämä tarkoittaa sekä HS-Veden oman verkoston liitoskohtia että kiinteistöjen liitoskohtia.

Miljoonasillan kolmio

Saneeraustyömaa on aiheuttanut normaalista poikkeavia liikennejärjestelyjä. Miljoonasillalle on esimerkiksi tullut kärkikolmio. Kuva: Mikko Peltoniemi.

– Saneeraus tehdään koska verkosto on vanhentunut, Matti Palonen totesi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?