Toijalan Kiinteistöhuolto ja Lassila & Tikanoja pitävät huolta Monitoimihallista

Toijalan Kiinteistöhuolto, Lassila & Tikanoja, Toijalan Monitoimihalli

Tero Toivonen (vas.), Janette Isohaavisto ja Jari Isohaavisto Toijalan Kiinteistöhuollosta kertovat, että yritys alkaa pyörittää Monitoimihallin kahviota parin kuukauden sisään.

Toijalan Monitoimihallin päivittäiset käyttö- ja ylläpitotehtävät, siivous sekä kiinteistönhoito siirtyivät kaupungilta yksityisille yrityksille elokuun alusta lähtien. Kiinteistönhoidosta huolehtii nykyisin Lassila & Tikanoja Oy, jonka vastuualueisiin kuuluvat muun muassa hallirakennuksen pienet huolto- ja korjaustyöt, piha-alueen siisteys, nurmityöt, auraukset ja hiekoitukset. Monitoimihalli työllistää Lassila & Tikanojalta yhden työntekijän.

Monitoimihallin päivittäiset käyttö- ja ylläpitotehtävät sekä siivous kuuluvat Toijalan Kiinteistöhuolto Oy:lle. Toijalan Kiinteistöhuollon omistajat Jari ja Janette Isohaavisto kertovat, että Toijalan Monitoimihallilta löytyy yrityksen työntekijä kaikkina hallin aukioloaikoina.

– Meille kuuluu Monitoimihallin siivouksen lisäksi esimerkiksi salivuoroista vastaaminen, asiakaspalvelu, neuvonta ja vaikkapa sulkapalloverkkojen hakeminen ja katsomojen siirtäminen silloin kun niitä tarvitaan, Janette Isohaavisto kertoo.

Myös Monitoimihallin kahvilamyynti on siirtynyt Toijalan Kiinteistöhuollolle, tosin esimerkiksi pelien aikana urheiluseurat saavat myös jatkossa pitää kahviota omiin nimiinsä.

– Kahvilaa alamme pitämään kenties parin kuukauden sisään. Laitamme jonkinlaista kyselyä ihmisille sen suhteen, että mitä he toivoisivat valikoimista löytyvän, Janette Isohaavisto toteaa.

Saatavilla myös personal trainerin palveluja

Janette Isohaaviston mukaan Toijalan Kiinteistöhuolto on palkannut Monitoimihallia varten kolme uutta täysipäiväistä työntekijää, yhteensä yrityksellä on tällä hetkellä työntekijöitä kymmenen. Yritys on myös laajentanut varsinaista toimialaansa, sillä nykyisin sen kautta on mahdollista varata myös personal trainerin palveluja.

– Keskiviikkoisin kello 17-19 Sanna Kiviniemi opastaa Monitoimihallin kuntosalin käytössä. Häneltä saa myös personal trainer -palveluja ja henkilökohtaisen kuntosaliohjelman. Toistaiseksi mennään keskiviikkoillan ajoilla, mutta jatkossa on mahdollista muuttaa aikataulua, jos sellaiseen on tarvetta, Janette Isohaavisto kertoo.

Jari Isohaaviston mukaan Toijalan Kiinteistöhuollolla on lupa kehittää Monitoimihallin toimintaa yhteistyössä kaupungin kanssa.

– Voi olla, että jotakin uuttakin on tiedossa jossakin vaiheessa. Toivommekin kävijöiltä ja muilta kaupunkilaisilta ehdotuksia siitä mitä lisäyksiä Monitoimihallin toimintaan kaivattaisiin, Janette Isohaavisto sanoo.

Kaupunki on tehnyt sekä Lassila & Tikanojan että Toijalan Kiinteistöhuollon kanssa elokuun alkuun 2019 jatkuvan sopimuksen, jossa on optiovuosi vuoteen 2020 asti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?