Akaaseen neljä mitalia Hämeenlinnan pm-kilpailuista

Viialan Valtti, Matilda Koponen

Viialan Valtin Matilda Koponen sivusi ennätystään 280 ja voitti N17 seiväskilpailun.
Kuva: Kari Uolamo.

Hämeenlinnassa järjestettiin 3. elokuuta 17-vuotiaiden yleisurheilijoiden piirinmestaruuskilpailujen toinen päivä. Ensimmäinen päivä järjestettiin Tampereella 28. heinäkuuta.

Hämeenlinnan kilpailut sujuivat akaalaisilta urheilijoilta kiitettävästi.  Mukana olivat Toijalan Vauhdista Sini Tirri ja Joni Uolamo sekä Viialan Valtista Matilda Koponen. Kaikki kolme tekivät oman ennätyksensä tai vähintään sivusivat ennätystään.

Matilda Koponen hyppäsi voitajaksi N17 sarjan seiväshypyssä tuloksella 2,80.  Sini Tirri juoksi hopealle 800 metrin juoksussa ajalla 2.27,87.  Joni Uolamo urakoi kolme lajia ollen keihäässä ja kiekossa kolmas sekä korkeudessa viides.  Tulokset olivat keihäästä 43,60, kiekosta 34,85 ja korkeudesta 170. Kaikki nämä kolme urheiljaa on valittu edustamaan Hämeen piiriä neljän piirin piiriotteluun. Piirit ovat Varsinais-Suomi, Satakunta, Etelä-Pohjanmaa ja Häme.

Nuorten sarjojen SM-kisat järjestetään elokuun loppupuolella ja monella akaalaisella urheilijalla on mahdollisuudet hyviin sijoituksiin.

Kari Uolamo

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?