Kenestä Vuoden Kuhnuri ja Kuningatar?

Akaa etsii jälleen aktiivisia taustavaikuttajia palkittavaksi Hunajaviikoilla

Toijalan kansalaisopistoa ja Akaan Opistoa yhteensä 32 vuotta johtanut Risto Nieminen valittiin viime vuonna Vuoden Kuhnuriksi. Nieminen palkittiin Hunajahulinoilla. Vuoden Kuhnuri viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantolan haastattelussa.

Toijalan kansalaisopistoa ja Akaan Opistoa yhteensä 32 vuotta johtanut Risto Nieminen valittiin viime vuonna Vuoden Kuhnuriksi. Nieminen palkittiin Hunajahulinoilla. Vuoden Kuhnuri viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantolan haastattelussa.

Suomen Hunajapääkaupunki Akaa juhlii jälleen Hunajaviikkoja 29.8–11.9. Yksi päätapahtumista on Toijalan torilla lauantaina 3.9. vietettävät Hunajahulinat-sadonkorjuumarkkinat. Hunajahulinoilla jaetaan jo neljännen kerran Vuoden Kuhnuri -tunnustus, lisäksi tänä vuonna ensimmäisen kerran Kuhnurin rinnalle valitaan myös Vuoden Kuningatar.

Kaupunki toivoo kaupunkilaisilta ehdotuksia tunnustuksen saajiksi. Kuhnuri on positiivinen tiimipelaaja, joka luo taustatyöllään yhteishenkeä Akaassa. Kuningattarelta odotetaan tarmokasta otetta toimintaan, mihin hän ryhtyykään tai on jo ryhtynyt.

Tunnustuksen saajiksi etsitään henkilöitä, joiden myönteinen toiminta kaupungin ja sen asukkaiden hyväksi on jäänyt jostain syystä huomiotta. Ehdotuksen tekijä voi ehdottaa myös omaa perusteluaan Kuhnurin tai Kuningattaren valinnalle ja halutessaan ehdottaa molempia.

Perusteltuja ehdotuksia voi lähettää osoitteeseen sini.kantola(at)akaa.fi 26.8. mennessä. Valinnan suorittaa raati, johon kuuluu Akaan kaupungin sekä kansalaistoiminnan edustajia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?