Topan naisille avausvoitto

Kahdeksan kierrosta, ei pisteen pistettä. Siinä Toijalan Pallo-49:n naisjoukkueen kevätkierroksen saldo jalkapallon Tampereen piirin nelosdivisioonassa. Joukossa toki tasaisiakin otteluita, jotka vastustaja on kuitenkin kääntänyt edukseen.

Keskiviikkona 27. heinäkuuta vastaan asettui Valkeakosken Haka. Ja kas kummaa, Topa riehui kentällä kuin punainen pyörremyrsky. Lukemat Akaan naisille 4–1.

Topan kapteeni Maarit Uusitalo emännöi kenttää kahden maalin edestä. Kahdesta muusta osumasta vastasivat Sarita Kuljuntausta ja Milla Jokinen. Uutta voiton lisäksi oli se, että joukkuetta johti kentän laidalla uusi mies. Valmennusvastuussa on nyt mies Lempäälästä, Miko Heikkilä. Tähän asti vetovastuussa oli Niko Sulin, joka tunnetaan myös Toijalan Pallo-49:n puheenjohtajana. Nikon kommenttia vaihdosta ei juuri nyt saatu, mutta ehkä myöhemmin.

20-vuotias Heikkilä on miesten nelosdivisioonassa pelaavan Lempäälän Kisa-futiksen pelaajia, joten niin Topan edustusjoukkue kuin naistenkin joukkue ovat nuorukaiselle tuttuja.

– Näin Topan naisten esityksen Ilves kakkosta vastaan, ja pidin näkemästäni. Nyt vaan parhaat puolet tytöistä esiin, niin uskon sarjan keskikastin olevan realistinen tavoite, Heikkilä uskoo.

Keskiviikkona 3. elokuuta joukkue pelaa FC Nokian kakkosjoukkuetta vastaan vieraskentällä. Piste-eroa on tällä hetkellä Nokian eduksi neljä pinnaa.

Kylmäkosken Veikot piristymässä

Kuutosdivisioonan kakkoslohkossa Kylmäkosken Veikot esittää nyt nousukunnon merkkejä. Kolmesta edellisestä pelistä on saatu kaksi voittoa ja tasapeli. Viimeksi 29.7. kaatui LeKi-futis/2, 3–2.

Saman päivän ottelussa Viialan Peli-Veikot kärsi 1–4-tappion sarjajohtaja Oriveden Tuiskulle.

Kolmas akaalainen kuutosdivarijoukkue FC Mietokastike ei saa tulosta millään aikaan. Kuusi viimeisintä peliä ovat tuottaneet yhden tasapelin ja viisi tappiota. 30.7. FC Kangasala teurasti soosintekijät 11–0.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?