Helpiön huvilan tontin sotkut siivotaan kesän aikana

Helpiön huvilan tontti

Antti Veräväinen lupaa siivota Helpiön huvilan vanhalle tontille jäänet sotkut kesän aikana.

Kaupungilta Helpiön huvilan ostanut Teristen kartanon isäntä Antti Veräväinen siirsi huvilan alkuperäiseltä paikaltaan Kangassaaresta Toijalasta jäitä pitkin Teristen kartanon yhteyteen maaliskuussa. Siirtourakasta huvilan alkuperäiselle tontille jäi runsain määrin kattotiiliä ja muuta jätettä. Huvilan kauppakirjassa on maininta, että ostajan tulee siivota tontti huvilan siirron jälkeen.

Antti Veräväisen mukaan hän ei ryhtynyt siivouspuuhiin heti huvilan siirron jälkeen, sillä harju oli keväällä märkä ja se olisi kärsinyt mikäli tonttia olisi tuolloin ryhdytty siivoamaan koneiden avulla. Veräväinen kuitenkin lupaa, että alue siistitään vielä tämän kesän aikana.

– Alue siivotaan kunhan tulee kuiva jakso ja muut työt sen sallivat. Voi olla, että se tapahtuu hyvinkin pian. Tämä viikko ei ole todennäköinen, mutta ehkä jo ensi viikko tai sitä seuraava. Paikat kuitenkin laitetaan kuntoon, siihen olen sitoutunut, Veräväinen toteaa.

Siirtoa varten huvilasta jouduttiin purkamaan muun muassa kaksi ylintä kerrosta, jotta se saatiin siirretyksi. Antti Veräväinen kertoo, ettei hänellä ole vielä tietoa milloin huvila saadaan paraatikuntoon.

– Koko ajan sitä tehdään, mutta muiden töiden lomassa, Veräväinen sanoo.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?