Vanhoja moottoripyöriä ja irkkumusiikkia Jaakonpäivillä

Jaakonpäivä

Jaakonpäiville voi tuoda näytille vanhan moponsa tai moottoripyöränsä. Kuvassa Suzuki K11 80cc kevytmoottoripyörä vuodelta 1967. Kuva: Liisa Sjöblom.

Ensi maanantaina 25.7. klo 18 Toijalan Sampolan rannassa vietetään perinteistä Jaakonpäivää. Tällä kertaa yleisö pääsee tutustumaan akaalaisten vanhoihin moottoripyöriin. Paikalliset moottoripyöräharrastajat tuovat pyöriään paikalle ja niitä voi ihailla Tietotalon ja lammen välisellä alueella.

Ohjelman aloittaa irkkumusiikkia soittava akaalaisbändi Seonaidh. Yhtye on tuttu jo Toijalan markkinoilta. Paikalla on myös Toijalan Ruskien puffetti ja Akaa-Seuran myyntipöytä. Tilaisuudessa järjestetään kilpailuja ja perinteiseen tapaan joku paikalla olevista Jaakoista heittää kylmän kiven Nahkialan järveen. SPR järjestää tapahtumassa arpajaiset. Seonaidh soittaa vielä toisen setin ohjelman päätteeksi.

Sateen sattuessa osa ohjelmasta toteutetaan sisällä Sampolassa, moottoripyöriä varten on siinä tapauksessa katos Tietotalon vieressä. Mikäli sinulla on vanha moottoripyörä tai mopo, voit tuoda sen näytille tilaisuuteen. Lisätietoja antaa Akaa-Seuran sihteeri Liisa Sjöblom numerossa 044-556 6622.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?