Eemeli Rautanen paini PM-pronssia

Eemeli Rautasen saavutuksiin tältä vuodelta kuuluu PM-pronssin lisäksi  SM-hopea.

Eemeli Rautanen on tänä vuonna saavuttanut PM-pronssin lisäksi myös SM-hopeaa.

Kadettien kreikkalais-roomalaisen painin Pohjoismaiden mestaruuksista kilpailtiin Tallinnassa toukokuun lopulla. Viialan Pyryn Eemeli Rautanen sijoittui sarjassa 42 kiloa kolmanneksi Norjan Snorre Lundin ja Ruotsin Jonathan Jednellin jälkeen. Kadettien ikäsuositus on 17 vuotta, joten 14-vuotiaalla Eemelillä on tässä ikäluokassa vielä painivuosia edessä.

Raaseporissa painittiin 10. heinäkuuta rantapainin avoimet SM-kilpailut, joissa Eemeli Rautanen sijoittui sarjassaan toiseksi Porvoon Weikkojen Kasperi Kauhasen voittaessa sarjan. Rantapainissa otellaan normaaleista poikkeavilla säännöillä.

Viialan Pyry oli edustettuna myös Turun Toverien Ruissalossa järjestämissä perinteikkäissä kesäpaineissa, jotka otellaan ulkona. Pyryn Elli Tuomi voitti sarjansa 55 kiloa, Aliisa Tuomi oli neljäs sarjassa 48 kiloa ja Eveliina Alanen kolmas sarjassa 38 kiloa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?