Mimi ja Kuku etsivät esiintymishaluisia lapsia

Mimi ja Kuku

Mimi (vas.) ja Kuku etsivät lapsia esiintymään talent-katselmukseen.

Lasten teatteriduo Mimi ja Kuku, eli Majka Nurminen ja Anna Kulmala, järjestävät Viialan Sampolassa 27.7. kello 18 Mimin ja Kukun kesäkonsertin. Ennen varsinaista Mimi ja Kuku -showta järjestetään lasten ikioma talent-katselmus, johon voivat ilmoittautua kaikenikäiset esiintymishaluiset lapset.

Osallistua voi yksin tai ryhmänä ja ilmaisumuotona voi olla esimerkiksi laulu, tanssi, näytelmä, jumppa tai vaikkapa vitsit. Esitysten kesto on maksimissaan viisi minuuttia. Halukkaat esiintyjät voivat ilmoittautua sähköpostiosoitteeseen mimi@mimijakuku.fi. Tapahtuma on maksuton.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?