Toukolassa vietetään naisten virkistyspäivää

Lauantaina 6. elokuuta Toukolan leirikeskuksessa (Toukolantie 98) vietetään naisten virkistyspäivää kello 11 alkaen. Silloin ollaan löytöretkellä itsensä tuntemiseen sekä arvon ja armon omistamiseen. On arvokasta tutustua omaan itseensä elämän eri vaiheissa, miettiä ikäänsä, olemustaan, heikkouksiaan ja rajallisuuttaan. Luennoitsijana on psykiatrian sairaanhoitaja ja sielunhoitoterapeutti Terttu Ojakoski.

Terttu Ojakoski valmistui psykiatriseksi sairaanhoitajaksi v. 1979. Sen jälkeen hän on ollut töissä sekä psykiatrisessa sairaalassa että vanhusten hoitotyössä. Työnohjaajaksi Ojakoski valmistui v. 1996 ja hän on antanut työnohjausta eri alojen työntekijöille. Sielunhoitoterapeutiksi hän puolestaan valmistui v. 2008.

Luentojen ohessa ohjelmassa on Hanna-Mari & co:n musiikkia, ruokailua, yhdessäoloa, uimista ja grillausta nuotiolla. Ilmoittautumiset toivotaan 28.7. mennessä Merjalle 040 7649967 tai Seijalle 040 5059331.

Tilaisuus on yhteiskristillinen, järjestäjänä Akaan seurakunnan naistyö.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?