Noora Toivo ja Klaara Leponiemi juoksivat piirinmestareiksi

Toijalan Vauhdin neljän urheilijan joukkue osallistui Nokialla pidettyihin yleisen sarjan piirinmestaruuskilpailuihin.  Noora Toivo juoksi selvään voittoon 400 metrin aitajuoksussa ajalla 62,64.  Toiseksi tullut Lempäälän Kisan Eerika Reunanen hävisi runsaat kaksi sekuntia.  Molemmat urheilijat alittivat A-luokan rajan.

Vauhdin Teemu Salminen puolestaan hyppäsi huolimatta kipeytyneestä jalastaan jaetulle pronssille miesten korkeushypyssä.  Tulos oli täällä kertaa 170 senttiä.

17-vuotiaiden sarjassa urheilevat Vauhdin Katriina Aalto ja Joni Uolamo osallistuivat myös kisoihin. Joni oli viides miesten pituushypyssä 540 kantaneella hypyllä ja toinen seiväshypyssä tuloksella 380.  Seiväs ei kuitenkaan ollut virallinen pm-laji.  Katriina juoksi 200 metriä aikaan 28,00 ja hyppäsi pituudessa tuloksen 474.

Lempäälän Kisaa edustava Klaara Leponiemi Viialasta juoksi 5000 metrillä voittajaksi omalla ennätyksellään 17.42,15, joka on myös 19-vuotiaiden kauden kärkiaika.

Kylmäkosken Veikkojen Juha Nyyssönen oli 800 metrillä viides ajalla 2.05,62.

Kari Uolamo

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?