Ennätysyleisö juhli juhannusta Satamassa

juhannus, Toijalan Satama, Error Collective

Lintu-aiheisen kokon oli suunnitellut Error Collective -ryhmä. Kuvat: Timo Saarinen.

Tämän vuoden Toijalan Sataman juhannusjuhla sai järjestelyistä vastanneen partiolippukunta Toijalan Eräveikkojen mukaan liikkeelle ennätysyleisön.

– Liikenteenohjaajat laskivat paikalla käyneen noin neljäsataa autoa, eli yleisöä saattoi olla hyvinkin toista tuhatta henkeä. Arpojenmyyjät saivat myydä ei oota jo tunnin kuluttua ja muurinpohjalettutaikinaa paistettiin letuiksi 55 litraa, kertoi Paavo Helenius Eräveikoista.

Musiikista alueella vastasivat Pertti Lindfors ja Seppo Virtanen (duo Pepe ja Sepe). Juhlan juontajana toimi stand up -koomikko Sampsa Simpanen, jonka oma esitys saavutti suuren suosion. Häntä kiitettiin siitä, että hän otti huomioon yleisönsä, josta suuri osa oli lapsia.

Tämänvuotinen kokko, joka oli pystytetty aivan rannan tuntumaan, oli persoonallinen taideteos. Lintu-aiheista kokkoa oli rakentamassa myös Näkymän taiteilijaryhmä. Näkymässä on myös Nahkialanjärven rantaan rakennettavia poltettavia taideteoksia.

 

Toijalan Satama, juhannus, Toijalan Eräveikot

Sataman juhannus sai liikkeelle ennätysmäärän väkeä.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.