Toijalan Markkinoiden lähes kaikki paikat on myyty

Kaunis sää houkutteli markkinoille runsain määrin väkeä.

Kaunis sää houkutteli viime vuonna Toijalan Markkinoille runsain määrin väkeä. Kuva: Tiina Kauppinen.

Tämän viikon perjantaina ja lauantaina vietettävien Toijalan Markkinoiden lähes kaikki myyntipaikat ovat täynnä. Myyjiä on perinteiseen tapaan niin Toijalan torilla kuin Valtatielläkin.

Remontissa olevan ravintola Leskirouvan rakennuksen takana ei tänä vuonna ole mitään markkinatoimintaa. Myös torilta sinne johtava kevyen liikenteen väylä on suljettu. Ylimääräinen markkinaparkki on järjestetty Holkerintien ja Alventien risteystä vastapäätä vanhalle junaradan pohjalle.

Markkinalavan esiintyjät ovat tänä vuonna kaikki paikallisia. Yleisöä viihdyttävät Romales, Markus Mantere, Salmisen Pojat, Triodo, Seonaidh ja Toijalan Nuorisoseuran Tanhuajat. Myös paikalliset järjestöt ja seurat ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa markkinalavalle perjantaina kello 11 tai 13 ottamalla yhteyttä markkinoiden järjestäjiin.

Toijalan Markkinoiden järjestäjänä on nyt toista kertaa Lions Club Toijala. Oluttelttaa puolestaan pyörittää pidemmällä perinteellä ja entisellä paikallaan Lions Club Toijala Akaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?