Topa voitokas kotinurmellaan

Toijalan Pallon nelosdivisioonan ensimmäinen kotiottelu päätyi 3–0-voittoon Tervakosken Padosta.

Toijalan Pallon nelosdivisioonan ensimmäinen kotiottelu päätyi 3–0-voittoon Tervakosken Padosta.

Kauden avauspeli kotinurmella tuotti Toijalan Pallo-49:lle heti kotivoiton jalkapallon nelosdivisioonassa. Topa kaatoi viime lauantaina Toijalan Keskusurheilukentällä Tervakosken Padon 3-0 (2-0).

Tihkusade piti miehet märkinä ja kentän liukkaana. Varsin hyvin totteli pallo kuitenkin pelaajia. Eivät tulleet tilanteet aivan niin nopeasti kuin tekonurmilla, joissa Topa tämän kauden kaksi ensimmäistä sarjaotteluaan on pelannut.

Kotijoukkueen alakerta oli se osa, joka eniten vaikutti lopputulokseen. Pato nimittäin siirteli palloa välillä hyvinkin näppärästi, mutta Topan puolustuksen avaaminen ei silti onnistunut. Aina se vieraiden viimeinen syöttö joko siivottiin pois alueelta, tai sitten lopun hoiti Topan veskari Jukka Saari. Avausmaali tuli jo neljän peliminuutin kohdalla. Joonas Saariniemi ampui 25 metristä maanuoliaisen, joka maalivahti Sami Niemen käsien kautta painui alanurkkaan. Tero Tromstedt paukutti 39 minuutilla 2-0:aan, Pato-puolustuksen ihmetellessä.

Tauolla seura muisti pitkäaikaista bussikuskiaan ja seuratoimijaa Pentti Jussilaa. Tasavuosia täyttänyt Jussila sai seuran puheenjohtaja Niko Sulinin ojentamana hyödyllisiä käyttöesineitä.

Toisen jakson maalista vastasi 58. minuutilla Janne Hevonoja. Janne sai hyvin pohjustetun tekopaikan, jossa maalivahti Niemi jäi vaille mahdollisuuksia. Taistelupeli pysyi kovasta väännöstä huolimatta aika siistinä. Tuomari Veli-Matti Kanerva piti linjansa tiukan asiallisena. Sarja jatkuu Topan osalta vieraspelillä, sarjaa puhtaalla pelillä johtavan Hämeenlinnan Jalkapalloseura Akatemian vieraana. Peli pelataan Pullerin tekonurmella, ja se avataan kello 20.

Entinen Topan pelaaja sekä edustusjoukkueen valmentaja Tapio Seppänen valitsi joukkueiden parhaat pelaajat, sekä antoi Topan tähdet. Palkitut. T: Joonas Saariniemi. P: Tony Kummola. Topan tähdet. 3 Joonas  Saariniemi. 2 Jukka Saari. 1 Ville Ojala. Varoitukset. T: Tero Tromstedt. P: Jan-Erik Iso-Somppi, Lassi Siivonen.

TP-49 kokoonpano: Jukka Saari, Ville Myllylä (52.Jyri Erkkilä), Jussi Nyström (73. Sampsa Laakso), Jukka-Pekka Jyrämö ( C ), Mikko Tromstedt (46. Mikko Alahäivälä), Janne Hevonoja, Joonas Saariniemi (86. Roope Saranen), Jirka Järvi, Ville Ojala, Jesse Järvi, Tero Tromstedt (73. Joonas Pietikäinen).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?