Valtionavustusta lasten ja nuorten harrastustoimintaan

Aide-yhdistykselle, Akaan kaupungin nuorisopalveluille, Akaan vanhempienverkostolle sekä Kylmäkosken 4H-yhdistykselle on myönnetty valtionavustusta lasten ja nuorten paikallisen harrastus- ja päiväleiritoiminnan tukemiseen.

Akaalaisyhdistyksistä suurimman avustuksen, 5500 euroa, saa Kylmäkosken 4H-yhdistys. Yhdistys käyttää tuen kerho- ja päiväleiritoimintaan.

Aide-yhdistys saa 3200 euroa ohjelmointi- ja koodauskerhojen järjestämiseen. Yhdistys on järjestänyt vastaavanlaista kerhotoimintaa akaalaisnuorille tänä vuonna Päivölän Opistossa. Kerholaisia on ollut seitsemän.

Akaan kaupungin nuorisopalvelut saa 3000 euron avustuksen, joka käytetään 5.–7.-luokkalaisten päiväleirin toteuttamiseen. Leiri pidetään kesäkuun alussa Vainionlahdessa. Leiriin käytetään myös akaalaisyritys TKM TTT:n 1000 euron lahjoitus kaupungin nuorisotyölle.

Akaan vanhempienverkosto saa 2500 euroa, jonka yhdistys käyttää 1.–2.-luokkalaisten päiväleiriin. Leiri järjestetään joko alku- tai loppupuolella koulujen kesälomia.

– Pienempien leiri on tarkoitus järjestää nuorisotilojen yhteydessä. Kartoitamme vielä, onko se vain Toijalassa vaan saadaanko se myös Viialaan, kertoo Akaan vanhempienverkoston puheenjohtaja Sari Laaki.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?