Tero Kuparinen asetetaan kappalaisen virkaan sunnuntaina

Tero Kuparisen virkaanasettajaisia vietetään sunnuntaina.

Tero Kuparisen virkaanasettajaisia vietetään sunnuntaina. Kuva: Jaana Viitakangas-Klemola.

Vt. kappalainen Tero Kuparinen asetetaan Akaan seurakunnan kappalaisen virkaan messussa Viialan kirkossa ensi sunnuntaina 1.5. eli vappupäivänä. Kello 10 alkavassa messussa Tero Kuparinen itse saarnaa, liturgina toimii Sääksmäen rovastikunnan lääninrovasti Seppo Jarva ja avustajana kirkkoherra Ali Kulhia. Jarva ja Kulhia ovat molemmat entisiä Viialan seurakunnan kirkkoherroja. Kanttorina on Riitta Poikselkä.

Messun jälkeen pidetään Viialan seurakuntasalissa yhdistetty vapputapahtuma ja kappalaisen Tero Kuparisen tulojuhla. Juhlassa ovat mukana Seppo Jarva, Mari Pakkanen ja Hannu Eskola. Musiikkia soittavat Jenni Leppänen, Joni Hietala sekä Veera ja Saara Lintunen. Tarjolla on soppalounas sekä juhlakahvit.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?