Murtautujat kiersivät Toijalan koteja ja kellareita viikonloppuna

Ylpöntie 1:ssä murtauduttiin kerrostalon kellariin ja sieltä edelleen yrityksen tiloihin, joista vietiin sähkötyökaluja. Työkaluja löytyi myöhemmin toisesta murtokohteesta Pätsiniementie 9:ssä. Kuva: Eero Eskola.

Ylpöntie 1:ssä murtauduttiin kerrostalon kellariin ja sieltä edelleen yrityksen tiloihin, joista vietiin sähkötyökaluja. Työkaluja löytyi myöhemmin toisesta murtokohteesta
Pätsiniementie 9:ssä. Kuva: Eero Eskola.

Toijalassa tehtiin viime viikonloppuna kuusi murtoa tai murron yritystä asuntoihin ja muihin tiloihin. Poliisin mukaan asukkaat ovat olleet pois viikonloppuna, ja murrot on tehty perjantain ja maanantain välisenä aikana.

Osoitteessa Hännintie 31 murtauduttiin omakotitaloon ja varastettiin muun muassa koruja ja elektroniikkaa. Asunto oli pengottu täysin.

Sontulantie 28:ssa murtautujat yrittivät avata ovia ja ikkunoita, mutta eivät päässeet sisälle. Paikka on noin parin sadan metrin päässä Hännintien asuntomurtopaikasta.

Hyvin lähellä asuntomurtopaikkoja on myös As Oy Rauhanummen autotalli osoitteessa Rauhanummentie 2. Siellä tallin ovi murrettiin auki, jolloin päästiin tilaan, jossa yhdeksän autoa parkissa.

– Yksi auto oli työnnetty pois ja jätetty talon pihaan. Auton taakse puiden alle oli kasattu autotalleista anastettua omaisuutta, kertoo rikoskomisario ja Valkeakosken poliisiaseman esimies Ossi Kaario.

Ylpöntie 1:ssä murtauduttiin kerrostalon kellariin ja sieltä edelleen yrityksen tiloihin, joista oli viety sähkötyökaluja.

Pätsiniementie 9:ssä murtauduttiin taloyhtiön kellariin, mutta mitään ei varastettu. Tästä kohteesta löytyi komisario Kaarion mukaan Ylpöntie 1:stä varastettuja sähkötyökaluja.

Ylpöntie 11:ssä murtauduttiin kolmeen ulkovarastoon, pengottiin paikkoja ja vietiin omaisuutta, mutta asianomistajat löysivät tavarat varaston takaa.

Valkeakosken poliisi pyytää rikoksiin mahdollisesti liittyviä havaintoja tehneitä ja niistä tietäviä henkilöitä ilmoittamaan tietonsa numeroon 0295 445 877 joka päivä kello 8–16 tai sähköpostilla osoitteeseen valkeakoski.sisa-suomi@poliisi.fi.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?