Viiala-Seura vie Emil Aaltosen museoon

Viialan Nahkatehtaan henkilökunta kesällä 1939 juuri valmistuneen tehtaan uuden osan edessä. Vasemmalla tehtaan johtaja Jooseppi Mustakallio, apulaisjohtaja Mauno Vahtrevuo, hänen takana DI Olavi Kyllijoki, saksalainen naudikasekspertti Robert Öttinger, hänen takana kromiosaston johtaja Vilho Pekkala, insinööri Into Koskinen. Kuva: Viiala-Seura.

Viialan Nahkatehtaan henkilökunta kesällä 1939 juuri valmistuneen tehtaan uuden osan edessä. Vasemmalla tehtaan johtaja Jooseppi Mustakallio, apulaisjohtaja Mauno Vahtrevuo, hänen takana DI Olavi Kyllijoki, saksalainen naudikasekspertti Robert Öttinger, hänen takana kromiosaston johtaja Vilho Pekkala, insinööri Into Koskinen. Kuva: Viiala-Seura.

Viiala-Seura järjestää tiistaina 26.4. kaikille avoimen matkan Tampereelle Emil Aaltosen museoon, jossa on esillä Viialan Nahkatehtaasta sekä Korkeakosken Kenkätehtaasta kertova näyttely. Näyttely esittelee Viialan Nahkatehtaan vaiheita sen perustamisesta lopettamiseen. Myynnissä on myös museojohtaja Mika Törmän tekemä Nahkatehtaan pienoishistoriikki.

Linja-auto näyttelymatkalle lähtee Viialan taksiaukiolta tiistaina 26.4. kello 17. Matkan hinta on viisi euroa. Ilmoittautumisia ottaa vastaan Mervi Rytkönen numerossa 0400 495151.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?