Akaa esittäytyy Kotimaan matkailumessuilla

Uusilla matkailupaketeilla houkutellaan ryhmiä Akaaseen

Akaan kaupunki on jälleen mukana Kotimaan matkailumessuilla, jotka järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 15.–17.4. Akaan osasto sijaitsee VisitTampereen yhteisosastolla E-hallissa.

Messuvieraille on tarjolla Akaan uusinta matkailu- ja palveluesitettä sekä kesäisiä menovinkkejä tapahtumista ja matkailukohteista. Uutta ovat ryhmille suunnatut matkailupaketit, jotka Akaan matkailutoimijat ovat koostaneet yhdessä vieraiden päiväretkiä ajatellen. Toinen paketti sisältää kierroksen Akaan lähiruokatiloilla tutustuen ruoan alkuperään herkkuja maistellen. Lisäksi on tarjolla kulttuurista ja historiasta kiinnostuneille räätälöity päivämatka.

Messuvieraille on lisäksi luvassa leikkimielinen kilpailu, jossa voi voittaa Toijalan Näyttämön teatterilippuja, pääsylippuja Veturimuseoon sekä kaupunkihunajaa.

Kotimaan matkailumessut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 15. – 17. huhtikuuta osana Supermessuja. Matkailumessujen lisäksi samaan aikaan järjestetään Puutarha-, Keräily- sekä April Fest -messut.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?