Viialan kirkkokuoro esiintyy Akaan ja Temppeliaukion kirkoissa

Viialan kirkkokuoro esiintyy torstaina 14.4. Akaan kirkossa johtajanaan Heikki Ali-Löytty.

Viialan kirkkokuoro esiintyy torstaina 14.4. Akaan kirkossa johtajanaan Heikki Ali-Löytty. Kuva: Markus Mantere.

Torstaina 14.4. kello 19 on Akaan kirkossa kuorokonsertti, jonka ohjelma on hyvin monipuolinen. Pirteä ja nuorekas Viialan kirkkokuoro laulaa noin kahdenkymmenen laulajan voimin ja kanttori Heikki AliLöytyn johdolla saman ohjelman kuin sunnuntaina 17.4. kello 16 Temppeliaukion kirkossa Helsingissä. Kuoro piti Marian päivänä konsertin Pälkäneen kirkossa melkein samalla ohjelmalla.

Konsertissa kuullaan muun muassa Anton Brucknerin Messu C-duuri, Ûlle Reinsoon ja J. Geringerin Ave Mariat, Siionin virsi Oi, Herra on aarteeni, Hannu Kahilakosken Kaarisilta ja Ylistys sekä Jay Althousen Exsultate cantamos festivo. Kuoron solisteina laulavat Kristiina Poutanen ja Esko Lehtonen. Brucknerin messun säestää uruilla kanttori Juha Salmesvuori. Pianosäestyksistä vastaa Maria Kahilakoski sekä kantelesäestyksestä ja kantelesoolosta Saara Lintunen. Konsertissa kannetaan kolehti Ylivieskan uuden kirkon rakentamisen hyväksi.

Viialan kirkkokuoro lähtee esiintymismatkalle Helsinkiin Temppeliaukion kirkon kanttorin Leena Tiitun kutsumana. Temppeliaukion kirkon kanttoripariskunta Leena ja Tapio Tiitu konsertoivat Viialan kirkossa pari vuotta sitten. Viialan kirkkokuoro ja Akaan Nuorisokuoro lauloivat Temppeliaukion kirkossa myös kolme vuotta sitten.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?