Futsalin piirinsarjoista yksi joukkuemitali Akaaseen

Futsalin Tampereen piirin kauden 2015–16 sarjatoiminta alkaa olla pelattu. Akaan joukkueiden osalta isoja mitalijuhlia ei tulla viettämään. Sarjatoiminnasta tuli yksi mitali, jonka toi Toijalan Pallo -49:n KKI-45 ikämiehet saavuttaessaan omassa sarjassaan hopeaa.

Nelivitoset osallistuivat myös SM-lopputurnaukseen 19.–20.3. Kontiolahdella. Menestystä ei tullut. Alkusarjassa Toijalan Pallo hävisi ensin tulevalle mestarille Puijon Pallolle 1–3. Vantaan Lokomotiv pyöritti sitten Topaa 6–0. Toisen päivän sijoitusottelussa Kangasalan Voitto löi taululle puolestaan 5–0-numerot. Turnaus oli siinä akaalaisten osalta.

Akaan kaikista piirinsarjajoukkueista futsalin osaamistason kärjessä oli kaudella kuitenkin kakkosdivisioonan Leijona Futsal/2. Yhtä vaille kaikki kotipelinsä voittanut ryhmä oli sarjassa lopulta neljäs. Entistä enemmän joukkueen tärkeimpiin pelaajiin nouseva Jesse Järvi oli lohkon kokonaispistepörssissä kakkonen.

Leijonien parhaat pistemiehet olivat 1. Jesse Järvi 14 + 17= 31, 2. Joonas Pietikäinen 12 + 10= 22, 3. Erkka Helminen 17 + 4= 21, 4. Janne Hevonoja 10 + 10= 20, 5. Joonas Thomas 15 + 2= 17.

Aikuisjoukkueista Leijona Futsal/3 jäi nelosdivisioonan jumboksi. Toijalan Pallo -49 KKI-35 oli omassa sarjassaan seitsemäs. Jumbosijalle jäi myös Toijalan Pallo -49:n naisjoukkue kakkosdivisioonassa.

Junioripuolella sarjamuotoisiin sarjoihin osallistui neljä poikien juniorijoukkuetta. Parhain sijoitus näissä oli Leijona Futsalin B17-junioreiden viides sija kahdeksan joukkueen piiriliigassa.

Sarjoissa, joissa ei lasketa sarjataulukoita, Akaasta oli ikäryhmästä F7 ikäryhmään E 11 mukana kuusi joukkuetta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?