Pyryn Eemeli Rautanen paini pronssille Vaajakoskella

Eemeli Rautanen paini viikonloppuna Vaajakoskella. Arkistokuva:  Ira Ådahl-Rautanen

Eemeli Rautanen paini viikonloppuna Vaajakoskella. Arkistokuva: Ira Ådahl-Rautanen

Yli 250 painijaa osallistui Vaajakosken Kuohun 19.3. järjestämiin OP-paineihin ja Suomi Cupiin Vaajakosken urheilutalossa. Viialan Pyry on monena vuonna ollut seurojen välisessä kilpailussa palkinnoilla, mutta nyt seuran ainoa osanottaja kisoissa oli Eemeli Rautanen.

Eemeli paini sarjassa pojat 17 vuotta, 46 kiloa. Seitsemän osanottajan sarja painittiin kahdessa lohkossa. Eemeli hävisi lohkossaan ainoastaan sarjan voittaneelle Porvoon Weikkojen Kasperi Kauhaselle,  joten pyryläinen paini toisen lohkon kakkosta vastaan sarjan sijoituksista 3–4. Eemeli voitti ottelussa Lapuan Virkiän Pauli Järvisen selätyksellä sijoittuen sarjansa kolmanneksi.

Viialan Pyryn Matti Humaloja toimi painitapahtumassa tuomarina.

Tulokset: 1. Kasperi Kauhanen, Porvoon Weikot, 2. Miko Elkala Lapuan Virkiä, 3. Eemeli Rautanen Viialan Pyry, 4. Pauli Järvinen Lapuan Virkiä, 5. Anssi Järvinen Lapuan Virkiä, 6. Jere Heinonen Lapuan Virkiä, 7. Kalle Keto Suolahden Urho.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?