VAAO ja metallialan yritykset syventävät yhteistyötään

Kumppanuussopimuksen allekirjoittamisen jälkeen rehtori Raimo Alarova (vas.) paiskasi kättä muun muassa Toijala Worksin toimitusjohtajan Pasi Kanniston kanssa. Vieressä istuu Alarovan jo kätellyt Viialan Teräsrakenteen toimitusjohtaja Markku Hiiri.

Kumppanuussopimuksen allekirjoittamisen jälkeen rehtori Raimo Alarova (vas.) paiskasi kättä muun muassa Toijala Worksin toimitusjohtajan Pasi Kanniston kanssa. Vieressä istuu Alarovan jo kätellyt Viialan Teräsrakenteen toimitusjohtaja Markku Hiiri.

Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto VAAO on jo pitkään tehnyt yhteistyötä eteläpirkanmaalaisten metallialan yritysten kanssa. Juuri nyt yhteistyölle on tarvetta ehkä enemmän kuin koskaan, ja tämän vuoksi sitä myös tiivistetään.

Viime perjantaina kymmenen metallialan yritystä allekirjoitti oppilaitoksen kanssa kumppanuussopimuksen. Akaasta mukana ovat SKS Toijala Works, Elemec, Elecster, Viialan Teräsrakenne, TKM TTT Finland ja Kumera Machinery.

Viialan Teräsrakenteen toimitusjohtaja Markku Hiiri kertoi tilaisuudessa, että sopimus vahvistaa olemassa olevia käytäntöjä kuten paikkojen tarjoamista viialalaisille opiskelijaharjoittelijoille.

– Olemme aina tarjonneet opiskelijoille myös kesätyöpaikkoja, jos niitä on ollut. Samoin opiskelijatyönä on teetetty täällä töitä, ja aikuisopiskelijat ovat tehneet meillä näyttötöitä.

Joukko eteläpirkanmaalaisia metallialan yrityksiä allekirjoitti viime perjantaina kumppanuussopimuksen VAAO:n kanssa kone- ja metallialan tiloissa.

Joukko eteläpirkanmaalaisia metallialan yrityksiä allekirjoitti viime perjantaina kumppanuussopimuksen VAAO:n kanssa kone- ja metallialan tiloissa.

VAAO:a edustivat kumppanuussopimuksen allekirjoitustilaisuudessa rehtori Raimo Alarova (vas.), Leevi Lehtonen ja Johanna Veijonen sekä Janne Hietanummi (oikealla). Yrityspuolelta nimensä laittoivat paperiin Kumeran Markku Räikkä (neljäs vasemmalla), TTT:n Jari Hakala ja Petri Keski-Korpela, Kari Horsmalahti Levy- ja teräsrakenne Horsmalahdesta, Pasi Kannisto SKS Toijala Worksista, Timo Juvonen Elecsteriltä, Markku Hiiri Viialan Teräsrakenteesta ja Teuvo Arvola Elemeciltä.

VAAO:a edustivat kumppanuussopimuksen allekirjoitustilaisuudessa rehtori Raimo Alarova (vas.), Leevi Lehtonen ja Johanna Veijonen sekä Janne Hietanummi (oikealla). Yrityspuolelta nimensä laittoivat paperiin Kumeran Markku Räikkä (neljäs vasemmalla), TTT:n Jari Hakala ja Petri Keski-Korpela, Kari Horsmalahti Levy- ja teräsrakenne Horsmalahdesta, Pasi Kannisto SKS Toijala Worksista, Timo Juvonen Elecsteriltä, Markku Hiiri Viialan Teräsrakenteesta ja Teuvo Arvola Elemeciltä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?